Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

VEPŘOVÉ ZAPEČENÉ VE FRANCOUZSKÉ OMÁČCE!!!!!!

0.0
VEPŘOVÉ ZAPEČENÉ VE FRANCOUZSKÉ OMÁČCE!!!!!!

Potřebné ingredience

OLEJ .BRAMBORY .SŮL.ŠLEHAČKA A FRANCOUZSKÁ OMÁČKA OD VITANY.

Postup přípravy

NA DNO NAKLADEME BRAMBORY OSOLÍME A TROCHA OLEJE TAKTO ASI 2 ŘADY,PAK DÁME NAKLEPANÉ OSOLENÉ MASO A ZASE BRAMBORY .ASI NA 30 MIN DÁME ZAKRITÉ DO ROUBY NA 250 STUPNŮ.POTÉ ZALIJEME ŠLEHAČKOU SMÍCHANOU S FRAN:OMÁČKOU A DÁME ZASE NA 15 MIN ZAPÉCT UŽ ODKRITÉ.JE TO RYCHLÉ A CHUŤOVĚ VÍBORNÉ PODÁVÁME S RAJČATOVÁM SALÁTKEM .DOBROU CHUŤ!!!!!

NA TALÍŘI

SALÁTEK PŘÍLOHA

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

moncaull 4. 10. 2009, 17:22
;-) JEN SE POTOM ZAPRÁŠILO (zajic) (flower)
hvezdamodra 4. 10. 2009, 12:01
mnam,to se chlapi měli (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie